вторник, 29 ноября 2016 г.





Ми-діти України
Добігла до кінця декада «Ми-діти України», де учні ділилися своїми враженнями та майстерністю.

Думки дітей чи потрібно проводити подібні декади: «Щоб більше знати про Україну»- Вартанов Д., «Символізує український дух»- Гладков К., «Треба пам' ятати, що живемо на Україні»- Малишев Д., «Пам'ятати про те, що у нас талановита країна»- Волохова А.

Святковим видався день, коли школярі прийшли в національному одязі та провели «Парад вишиванок».  З гордістю продемонстрували кожен свою вишиванку. Принесли з собою старовинний посуд і речі. З цікавістю розглядали і обговорювали його призначення.

Учні 4-Б класу думками полинули в минуле нашого народу. Ближче ознайомилися з традиціями та звичаями наших предків, зазирнули в бабусину скриню. Дізналися про цінні речі, які там зберігалися. Це рушники  і сорочки, намисто і дівочий вінок.

Самі активні учасники нагороджені грамотами та призами.
 
Діти України
Всім, хто прийняв участь у декаді!




1 комментарий:

  1. Уважаемая Людмила Анатольевна! Спасибо Вам за то, что Вы вкладываете столько сил, столько переживаете за наших детей. Искренне благодарим Вас за Ваш труд и старания. Вы молодец!!!

    ОтветитьУдалить

  «Молодь і сучасність» Яка вона — молодь двадцять першого століття? Якщо задати це питання бабусям і дідусям сучасної молодої людини, то ...