среда, 26 августа 2020 г.

 Объявление

До уваги батьки, які мають дітей, що безкоштовно харчуються! 

Можна приходити для поновлення документів. Необхідно мати з собою наступні документи:  свідоцтво про народження та документ, що підтверджує статус дитини. Діти ВПО з цього року також мають право на безоплатне харчування. Батьків чекаємо у середу- п‘ятницю в 23 кабінеті з 9 до 16 години. 

При собі  батькам мати засоби індивідуального захисту.

 Нагадую пільгові категорії для харчування: діти- сироти та під опікою, малозабезпечені з довідкою, діти УБД, діти ВПО, діти з особливими освітніми потребами ( інклюзія з підтвердженим висновком). СЖО після 1 вересня за наявності  документів, підтверджуючих складні обставини в родині. За потреби консультації - телефонуйте.

 Додатково до харчування: батьки будь- якої категорії можуть відмовитись від  надання безкоштовного харчування ( мова йдеться про комплексний обід згідно меню). В цьому разі вони повинні письмово підтвердити свою відмову заявою. Звернутись для написання заяви-відмови можна у 23 кабінет.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  «Молодь і сучасність» Яка вона — молодь двадцять першого століття? Якщо задати це питання бабусям і дідусям сучасної молодої людини, то ...