пятница, 10 декабря 2021 г.

💕

Чому людина має бути чемною?

Людина має бути чемною, якщо хоче добре жити серед людей. Кожна людина постійно спілкується з іншими. Цього уникнути не можна, якщо не жити десь на безлюдному острові. Якщо люди не будуть дотримуватися правил поведінки та норм ввічливості, життя у сучасному місті перетвориться на суцільний стрес для всіх.

Кожна людина наділена як позитивними, так і негативними якостями. Однією з позитивних людських якостей є ввічливість. Але що таке чемність і що означає бути чемним? Я вважаю, що однозначної відповіді на це питання немає. Адже скільки людей, стільки й думок. Чемна людина повинна мати високі моральні цінності, вміти гарно спілкуватися.

Кожен з нас хоча би декілька раз був нечемним або невихованим по відношенню до інших. Хтось кинув сміття не в урну, а на асфальт, хтось нагрубив старенькій бабусі, а хтось сказав нецензурне слово. Все це прояви нечемності. Нажаль такі випадки трапляються кожні декілька хвилин по всьому світу. Тому, щоб бути хоч трішечки чемнішим нам потрібно поважати один одного.

Як ти відносишся до людини, так і відносяться до тебе.

Бути ввічливою і чемною людиною треба в будь-якому випадку. Кожен із нас має свою думку щодо цього, але все ж ці цінності вічні. Користь від ввічливості безсумнівна, тому що з її допомогою зберігається відчуття затишності та комфорту після спілкування з людиною.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  «Молодь і сучасність» Яка вона — молодь двадцять першого століття? Якщо задати це питання бабусям і дідусям сучасної молодої людини, то ...